FIGYELEM!!! Amig a készlet tart biztosítjuk Neketek a megszokott Calming termékeket GLS csomagküldéssel. Megpróbálunk segíteni a kritikus helyzetre való tekintettel és szeretnénk vásárlóinknak INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST biztosítani! Kuponkód: NNC2020

A csodálatos olasz szalmagyopár

Meglehetősen szerencsés dolog így karantén idején,  hogy van miből meríteni, van mihez visszanyúlni. Amikor csak kinyitom a Calming krémek tégelyét, lelki szemeim előtt máris megjelennek Dél-Európa sziklás tájai. Szinte érzem azt a kissé fűszeres, mély, curry-hez hasonló illatot, ami belengi a tájat és ez a különleges gyógynövény, az olasz szalmagyopár egyenesen hatalmába kerít és elvarázsol.
Oszd meg a cikket, ha tetszett!
Megosztás itt: facebook

Meglehetősen szerencsés dolog így karantén idején,  hogy van miből meríteni, van mihez visszanyúlni. Amikor csak kinyitom a Calming krémek tégelyét, lelki szemeim előtt máris megjelennek Dél-Európa sziklás tájai. Szinte érzem azt a kissé fűszeres, mély, curry-hez hasonló illatot, ami belengi a tájat és ez a különleges gyógynövény, az olasz szalmagyopár egyenesen hatalmába kerít és elvarázsol. Nemcsak az illata finom, a virág maga is  csodálatos. Szára és levele visszafogott ezüstbe öltözik, míg  virága tündöklő napsárga. Várakozik  a sziklákon miközben minden napsugarat magába gyűjt.

A latin neve immortelle, ami halhatatlant, örökkévalót jelent. Beszédes név, hiszen ez a gyógynövény olyan megújuló képességgel bír, hogy akkor sem hervad el, ha már leszakították a gyökeréről.  Ezt a folyamatos megújulást képes a bőr mélyebb rétegeiben  újra és újra kifejteni , miközben elválaszthatatlanul hat lelkünk legmélyére is. Nem csoda hát, hogy az olasz szalmagyopár kivonata, az olasz szalmagyopár olaj olyan hallatlanul értékes. A gyógyhatása csodálatos.

Jól hangzik, nem? Test és lélek így egyszerre töltődik halhatatlanul. Az érzékeny bőrök bölcs nagyasszonya, gyógynövények királynője, az olasz szalmagyopár a Calming arckrémek elválaszthatatlan kísérője.

 

Hasznos cikkekért és értékes ajánlatokért iratkozz fel a Neo Nature klubba

További bejegyzések
Arnika Montana
Blog

A titokzatos árnika

Goethe életének megmentője, a viszkető, száraz, ekcémás bőr ellenszere, és még sok minden más

shea vaj, shea butter
Blog

Shea vaj, az asszonyok aranya

A világ egyik legértékesebb bőrápolója, az asszonyok aranya. Miből készül a shea vaj és mire jó?

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük