Első karácsonyi vásárunk

Oszd meg a cikket, ha tetszett!
Megosztás itt: facebook

Mint azt  talán tudjátok, kozmetikus vagyok. A  Calming krémet eredetileg a vendégeim számára készítettem, aztán látva, hogy milyen jól beválik, apránként fogalmazódott meg bennem, hogy talán mások is örülnének neki. Ezért vágtam bele a hosszú folyamatba, ami  kihívások és kalandok sorozatán át végül oda vezetett, hogy a krém tégelybe került, én pedig életemben először részt vehettem a WAMP vásáron! Nagyon nagy élmény volt ott lenni, állni a standomnál és nézni az ünnepre készülő embereket.  Látva egy-egy vásárlóm mosolygó arcát az jutott eszembe, hogy ebbe a krémbe tudásom és tapasztalataim legjavát tettem bele nagy szeretettel és odafigyeléssel. Hogy úgy mondjam, a szívem-lelkem benne van. Bízom benne, hogy ezt a vásárlóim is érezni fogják és valahányszor kezükbe veszik és használják a krémet, boldogan fognak a tükörbe mosolyogni.

 

December 15-én és 22-én is várok mindenkit  szeretettel standunkon a WAMP karácsonyi vásárán!

Hasznos cikkekért és értékes ajánlatokért iratkozz fel a Neo Nature klubba

További bejegyzések
Bőrradírozás
Blog

Bőrradírozás

Miért van rá szükség? Néhány szó a bőrradírozás hatásairól. És a kardinális kérdés: hányszor alkalmazzuk, mit jelent pontosan az, hogy “rendszeresen”?

Blog

Mitől érzékeny valójában az arcbőrünk

A leggyakrabban feltett kérdések az arcbőrünket illetően egy kozmetikus szemével megválaszolva. Bárki számára hasznos lehet az ebben a videóban megválaszolt egyik leggyakoribb kérdés.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: A honlap teljes szövege másolás védelem alatt áll!