FIGYELEM!!! Amig a készlet tart biztosítjuk Neketek a megszokott Calming termékeket GLS csomagküldéssel. Megpróbálunk segíteni a kritikus helyzetre való tekintettel és szeretnénk vásárlóinknak INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST biztosítani! Kuponkód: NNC2020

Első karácsonyi vásárunk

WAMP

Mint azt  talán tudjátok, kozmetikus vagyok. A  Calming krémet eredetileg a vendégeim számára készítettem, aztán látva, hogy milyen jól beválik, apránként fogalmazódott meg bennem, hogy talán mások is örülnének neki. Ezért vágtam bele a hosszú folyamatba, ami  kihívások és kalandok sorozatán át végül oda vezetett, hogy a krém tégelybe került, én pedig életemben először részt vehettem a WAMP vásáron! Nagyon nagy élmény volt ott lenni, állni a standomnál és nézni az ünnepre készülő embereket.  Látva egy-egy vásárlóm mosolygó arcát az jutott eszembe, hogy ebbe a krémbe tudásom és tapasztalataim legjavát tettem bele nagy szeretettel és odafigyeléssel. Hogy úgy mondjam, a szívem-lelkem benne van. Bízom benne, hogy ezt a vásárlóim is érezni fogják és valahányszor kezükbe veszik és használják a krémet, boldogan fognak a tükörbe mosolyogni.

December 15-én és 22-én is várok mindenkit  szeretettel standunkon a WAMP karácsonyi vásárán!

Oszd meg a cikket, ha tetszett!
Megosztás itt: facebook

Hasznos cikkekért és értékes ajánlatokért iratkozz fel a Neo Nature klubba

További bejegyzések
neonaturecosmetics.com , Neo Nature Cosmetics, neo blog, reggeli rutin, reggeli rutin anyáknak
Blog

Reggeli rutin két gyerekkel

Szerda reggel 6.00 ébresztő. Jobb lenne 5:30-ra állítani, de egyszerűen képtelen vagyok erre a gaztettre önmagammal szemben.

A férjem éjjel is dolgozott, ezért ma nem hívom be társadalmi munkára, hagyom aludni.

fényvédelem, fizikaifényvédő, természetesfényvédelem,fényvédősarckrém, hámlasztás kezelésére neonaturecosmetics.hu
Blog

Nem hímezünk, hámlasztunk

Sokaknak a hámlasztás szóról elsőként a „hámlás” ugrik be, pontosabban, amikor nyáron a nagypapa „minek ide naptej?!” felkiáltással, ropogós pecsenyére süttette magát a Balaton partján, majd pedig pár nap múlva, amikor kipukkadtak a hólyagocskák a hátán, a bőre lehámlott, és alatta „új bőr született”.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük