FIGYELEM!!! Amig a készlet tart biztosítjuk Neketek a megszokott Calming termékeket GLS csomagküldéssel. Megpróbálunk segíteni a kritikus helyzetre való tekintettel és szeretnénk vásárlóinknak INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST biztosítani! Kuponkód: NNC2020

Nyereményjáték a WAMP-on!

suni

Képzeljétek, bővült a csapatunk! A képen látható Sünivel!

Nem tudom hogy került pontosan hozzánk,  egyszer csak itt volt. És most már velünk van. Jön velünk a vasárnapi karácsonyi vásárba is, ott ül majd az asztalunkon és osztozik a boldog várakozásban, izgalomban, ami bennünket is eltölt egy ilyen helyen.

Apropó karácsonyi vásár. Szeretünk játszani és örömet okozni másoknak, ezért arra gondoltunk, hogy Sünivel, akinek egyelőre még nincs neve, játékra invitáljuk minden kedves vásárlónkat. A játék abból áll, hogy vasárnap a WAMP-on vásárlóinkkal – ha hozzájárulnak – készítünk egy fotót Sünivel és elkérjük az elérhetőségüket, hogy aztán a nap végén kisorsolhassunk közöttük egy 5.000 forint értékű ajándékutalványt, melyet 2020. március 31-ig vásárolhat le a szerencsés nyertes a  webshopunkban. Izgatottan várjuk a vasárnapot!

Oszd meg a cikket, ha tetszett!
Megosztás itt: facebook

Hasznos cikkekért és értékes ajánlatokért iratkozz fel a Neo Nature klubba

További bejegyzések
neonaturecosmetics.com , Neo Nature Cosmetics, neo blog, reggeli rutin, reggeli rutin anyáknak
Blog

Reggeli rutin két gyerekkel

Szerda reggel 6.00 ébresztő. Jobb lenne 5:30-ra állítani, de egyszerűen képtelen vagyok erre a gaztettre önmagammal szemben.

A férjem éjjel is dolgozott, ezért ma nem hívom be társadalmi munkára, hagyom aludni.

fényvédelem, fizikaifényvédő, természetesfényvédelem,fényvédősarckrém, hámlasztás kezelésére neonaturecosmetics.hu
Blog

Nem hímezünk, hámlasztunk

Sokaknak a hámlasztás szóról elsőként a „hámlás” ugrik be, pontosabban, amikor nyáron a nagypapa „minek ide naptej?!” felkiáltással, ropogós pecsenyére süttette magát a Balaton partján, majd pedig pár nap múlva, amikor kipukkadtak a hólyagocskák a hátán, a bőre lehámlott, és alatta „új bőr született”.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük