Nyereményjáték a WAMP-on!

Oszd meg a cikket, ha tetszett!
Megosztás itt: facebook

Képzeljétek, bővült a csapatunk! A képen látható Sünivel!

Nem tudom hogy került pontosan hozzánk,  egyszer csak itt volt. És most már velünk van. Jön velünk a vasárnapi karácsonyi vásárba is, ott ül majd az asztalunkon és osztozik a boldog várakozásban, izgalomban, ami bennünket is eltölt egy ilyen helyen.

Apropó karácsonyi vásár. Szeretünk játszani és örömet okozni másoknak, ezért arra gondoltunk, hogy Sünivel, akinek egyelőre még nincs neve, játékra invitáljuk minden kedves vásárlónkat. A játék abból áll, hogy vasárnap a WAMP-on vásárlóinkkal – ha hozzájárulnak – készítünk egy fotót Sünivel és elkérjük az elérhetőségüket, hogy aztán a nap végén kisorsolhassunk közöttük egy 5.000 forint értékű ajándékutalványt, melyet 2020. március 31-ig vásárolhat le a szerencsés nyertes a  webshopunkban. Izgatottan várjuk a vasárnapot!

 

Hasznos cikkekért és értékes ajánlatokért iratkozz fel a Neo Nature klubba

További bejegyzések
Bőrradírozás
Blog

Bőrradírozás

Miért van rá szükség? Néhány szó a bőrradírozás hatásairól. És a kardinális kérdés: hányszor alkalmazzuk, mit jelent pontosan az, hogy “rendszeresen”?

Blog

Mitől érzékeny valójában az arcbőrünk

A leggyakrabban feltett kérdések az arcbőrünket illetően egy kozmetikus szemével megválaszolva. Bárki számára hasznos lehet az ebben a videóban megválaszolt egyik leggyakoribb kérdés.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: A honlap teljes szövege másolás védelem alatt áll!