FIGYELEM!!! Amig a készlet tart biztosítjuk Neketek a megszokott Calming termékeket GLS csomagküldéssel. Megpróbálunk segíteni a kritikus helyzetre való tekintettel és szeretnénk vásárlóinknak INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST biztosítani! Kuponkód: NNC2020

Nyereményjáték a WAMP-on!

Oszd meg a cikket, ha tetszett!
Megosztás itt: facebook

Képzeljétek, bővült a csapatunk! A képen látható Sünivel!

Nem tudom hogy került pontosan hozzánk,  egyszer csak itt volt. És most már velünk van. Jön velünk a vasárnapi karácsonyi vásárba is, ott ül majd az asztalunkon és osztozik a boldog várakozásban, izgalomban, ami bennünket is eltölt egy ilyen helyen.

Apropó karácsonyi vásár. Szeretünk játszani és örömet okozni másoknak, ezért arra gondoltunk, hogy Sünivel, akinek egyelőre még nincs neve, játékra invitáljuk minden kedves vásárlónkat. A játék abból áll, hogy vasárnap a WAMP-on vásárlóinkkal – ha hozzájárulnak – készítünk egy fotót Sünivel és elkérjük az elérhetőségüket, hogy aztán a nap végén kisorsolhassunk közöttük egy 5.000 forint értékű ajándékutalványt, melyet 2020. március 31-ig vásárolhat le a szerencsés nyertes a  webshopunkban. Izgatottan várjuk a vasárnapot!

 

Hasznos cikkekért és értékes ajánlatokért iratkozz fel a Neo Nature klubba

További bejegyzések
Arnika Montana
Blog

A titokzatos árnika

Goethe életének megmentője, a viszkető, száraz, ekcémás bőr ellenszere, és még sok minden más

shea vaj, shea butter
Blog

Shea vaj, az asszonyok aranya

A világ egyik legértékesebb bőrápolója, az asszonyok aranya. Miből készül a shea vaj és mire jó?

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük